Graszoden Baexem

Wil je weer genieten van een stralend gazon in Baexem? Of wil je nu eindelijk een stuk gras creëren voor jouw kinderen of huisdieren? Dan kunnen wij je vast verder helpen. Tindemans Graszoden is al verschillende jaren actief in de grasbranche. Aangezien wij gehuisvest zijn in Limburg hebben wij al vele tuinen mogen voorzien van een stralend gazon. Ook voor graszoden in Baexem ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van specialisten leggen en leveren de beste kwaliteit graszoden én dat tegen een scherpe prijs. Door graszoden te laten leggen in Baexem, kun je meestal binnen 1 dag in alle rust weer genieten van jouw tuin.

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Kwaliteit bij graszoden is uiterst belangrijk. Je wilt namelijk geen grasmat hebben welke dor uitziet. Daarom worden bij Tindemans Graszoden alle grasmatten minimaal 12 maanden gekweekt voordat ze geoogst worden. Door dit lange kweekproces worden de graszoden zo dusdanig sterk dat ze klaar zijn voor de oogst. Uiteindelijk worden ze machinaal opgerold en op pallets geplaatst, klaar voor hun eindbestemming. Of je nou onze topkwaliteit graszoden in Baexem geleverd of gelegd wilt hebben, wij helpen je hiermee graag verder.

Meer informatie over graszoden Baexem?

Bij Tindemans Graszoden heeft diverse keuzes met betrekking tot graszoden. Zo kun je namelijk ook gebruik maken van onze afhaalservice. Hierbij haal je de graszoden zelf op bij één van onze afhaallocaties in Limburg. Voor jou is Nederweert waarschijnlijk het dichtste bij! Geen mogelijkheid om de graszoden zelf op te halen? Kies dan voor onze bezorgservice, wij leveren graag de graszoden bij jou aan de deur. Onze graszoden worden met een vrachtwagen gelost en zo dicht mogelijk bij het gewenste oppervlak geplaatst.

Voor meer informatie over onze diensten en graszoden, verwijzen wij je door naar ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij zijn telefonisch zes dagen per week bereikbaar.

 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz