Graszoden Schimmert

Interesse in graszoden in Schimmert of omgeving? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres! Wij leveren dagelijks onze premium speelgraszoden aan vele tevreden klanten in Schimmert en omgeving. Wij vinden het van belang dat we persoonlijk advies kunnen geven indien dit gewenst is vanuit de klant. Wil je gebruik maken van ons graszoden legservice of onze bezorgservice? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met onze ruime ervaring kunnen wij je verder helpen wanneer het om gras gaat. Jouw tuin, onze zorgen!

Graszoden afhalen en leveren in Schimmert

Heb je een kleine hoeveelheid graszoden nodig? Dan zou je het gemakkelijk af kunnen halen op een van onze locaties. Alle locaties zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en eventueel een aanhanger. Binnen 30 minuten rijafstand vanuit Schimmert hebben wij verschillende afhaallocaties waar de graszoden voor jou klaarstaan zodra je ze besteld hebt. Heb je de graszoden toch liever bezorgd? Dat is ook mogelijk. Wij leveren dagelijks dagverse graszoden in het zuiden van Limburg. Vele tevreden klanten waren jou al voor!

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar meer informatie over graszoden in Schimmert leveren of leggen én wat het kostenplaatje hiervan is. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij je natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kun je ons zes dagen per week bereiken. Een bericht sturen kan via het contactformulier of e-mailadres 24/7. Ons team staat graag voor je klaar voor advies en informatie over graszoden.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Zeer fijne ervaring. Mooie prijs, duidelijke communicatie en snelle levering. Prima graszoden!

5/5
Joey van der Beek

EEN AANRADER !!!!
Dame aan telefoon zeer vriendelijk,
Medewerkers deskundig en zeer vriendlijk.
Prijs / Kwaliteit : Een 10!!!
Grasmat ligt er keurig bij.
Stijn en medewerkers:
BEDANKT!!!!

5/5
Ed Snaphaan

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops