Graszoden Schimmert

Interesse in graszoden in Schimmert of omgeving? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres! Wij leveren dagelijks onze premium speelgraszoden aan vele tevreden klanten in Schimmert en omgeving. Wij vinden het van belang dat we persoonlijk advies kunnen geven indien dit gewenst is vanuit de klant. Wil je gebruik maken van ons graszoden legservice of onze bezorgservice? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met onze ruime ervaring kunnen wij je verder helpen wanneer het om gras gaat. Jouw tuin, onze zorgen!

Graszoden afhalen en leveren in Schimmert

Heb je een kleine hoeveelheid graszoden nodig? Dan zou je het gemakkelijk af kunnen halen op een van onze locaties. Alle locaties zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en eventueel een aanhanger. Binnen 30 minuten rijafstand vanuit Schimmert hebben wij verschillende afhaallocaties waar de graszoden voor jou klaarstaan zodra je ze besteld hebt. Heb je de graszoden toch liever bezorgd? Dat is ook mogelijk. Wij leveren dagelijks dagverse graszoden in het zuiden van Limburg. Vele tevreden klanten waren jou al voor!

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar meer informatie over graszoden in Schimmert leveren of leggen én wat het kostenplaatje hiervan is. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij je natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kun je ons zes dagen per week bereiken. Een bericht sturen kan via het contactformulier of e-mailadres 24/7. Ons team staat graag voor je klaar voor advies en informatie over graszoden.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens

Zeer mooie grasmatten, keurig en vriendelijk geleverd aan huis, topservice.

5/5
Sigi Wens