Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Kies voor Tindemans Graszoden

Onze klanten zijn uiterst tevreden over onze vakkundigheid, kennis en hoge service!

Door mijn fout was er een stuk gras helemaal geel geworden doordat ik per abuis teveel korrels op dat stukje gemorst had.Wat schetst mijn verbazing dat ik gratis een stuk gras kon ophalen.
Stijn, Danique en medewerkers: Wat een service en wat hebben we plezier van het gras, door jullie vakkundig gelegd!!!!!
Ed SnaphaanWeert
Na telefonisch contact met Stijn Tindemans, heeft hij ons gevraagd foto’s van onze tuin te sturen. Wat ons erg aanspreekt aan Tindemans Graszoden is dat zij een vooraf vastgestelde prijs geven.
Jan SmeetsEindhoven
Gisteren hebben jullie bij ons in Sittard graszoden bezorgd. De graszoden zijn mooi op tijd geleverd en de chauffeur heeft ons van te voren opgebeld. De graszoden zijn gisteren nog gelegd en we zijn heel erg tevreden over de mooie grasmat. Nu veel sproeien en over 2 weekjes voor de eerste keer maaien:)
Van DeursenSittard
Stijn Tindemans kwam vrijblijvend bij ons langs om de werkzaamheden te bepalen voor het aanleggen van graszoden. We kregen goed advies over welke werkzaamheden nodig waren voor een nieuw gazon. Op de dag van aanleg waren de mannen op de afgesproken tijd aanwezig. Ze zijn heel zorgvuldig te werk gegaan! Super netjes en het eindresultaat mag er wezen. Ook kregen we goed advies over het onderhoud van de graszoden. Al met al zou ik Tindemans Graszoden zeker aanraden!
Karlijn van den BroekRoermond
Goede ervaring met Tindemans Graszoden. Erg tevreden met de graszoden en levering.
Fam CreemersGrathem
Uitstekende graszoden geleverd met juiste grondstoffen. Fijne service en goed op afspraak.
Fam. HermansWeert
Levering van gras voor het kippenhok probleemloos gelopen. Recreatiegras is van prima kwaliteit.
LardionoisBeek
Eén dag van tevoren de graszoden besteld en de dag erna waren ze om 12.00 uur geleverd. Wij zijn heel erg tevreden over de snelle en goede service van jullie. Ga zo door!
Fam. LeursEcht
Na het eerste contact met Stijn Tindemans direct een goed gevoel. Fijn contact en goede prijzen voor de graszoden.
GemmaBudel
Ons oude gazon was binnen een dag vervangen door nieuwe grasmatten. Ook na de werkzaamheden werd de tuin schoon opgeleverd. Pluspunten!
CuijpersMaasbracht
Aangezien we zelf geen tijd/zin hadden om de graszoden te leggen, besloten we om het uit te besteden. Na een jaar ligt ons gazon er nog perfect bij, o.a. door jullie goede onderhoudstips!
Johan en MariskaNederweert
Prima vakwerk en goed personeel!
Mark LindersThorn
Vorige week graszoden laten leggen door Tindemans graszoden uit Nederweert. Wat een super team en een goed resultaat. Het contact tot aan de offerte en de werkzaamheden verliep soepel en snel. Wat ons erg aanspreekt is dat Stijn persoonlijk bij ons langs is geweest om vooraf kennis te maken en de tuin te bekijken. We hebben goede onderhoudstips gekregen van de mannen en zijn tot nu toe erg tevreden!! AANRADER!!
K. SmuldersNederweert
Bedankt voor de super snelle levering. Morgen gaan we aan de slag!
Kitty en MarcelMaastricht