Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Onze graszoden

Graszoden zijn een natuurproduct, wat betekent dat een juiste verzorging extra van belang is. Om onze graszoden klaar te stomen voor bij u in de tuin, is er eerst een langdurig kweekproces nodig. Nadat de eerste graszaden beginnen te kiemen gaan er maanden overheen voor een zichtbaar groen resultaat wat resulteert in graszoden. In de loop van deze tijd worden de graszoden regelmatig bemest met een organische bemesting en worden ze dagelijks voorzien van belangrijk onderhoud. Doordat ons gras minstens 12 maanden wordt gekweekt, is de structuur erg sterk. Wegens het lange kweekproces hoeven er geen netten in onze zoden te worden verwerkt en kunnen we u verzekeren van een onkruidvrije grasmat. Nadat het gras wordt gesneden, kunt u binnen één dag genieten van een groene grasmat bij u thuis.

Graszoden van premium kwaliteit!

Onze graszoden worden gekweekt op Brabantse bodem, wat erg geschikt is voor de groei van het gras. De grond in dit gebied is erg vruchtbaar en wordt extra gestimuleerd door de juiste voedingstoffen. Maar niet alleen de grond is een belangrijke factor voor de groei. Een goede mix tussen drie diverse grassoorten en het op pijl houden van de vochtigheidsgraad, zijn de ingrediënten voor een sterke grasmat.

Dat onze grasmatten uiterst sterk zijn, heeft te maken met een juiste combinatie van het Engels raaigras, veldbeemdgras en roodzwenkgras. Het Engels raaigras zorgt voor de stevigheid en veldbeemdgras voor een hoge sierwaarde. Daarnaast bestaat 50% van ons gras uit roodwenkgras, dit is een grassoort die diep wortelt en hierdoor goed bestand is tegen schaduw!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
do
29
okt
vr
30
okt
di
3
nov
wo
4
nov
do
5
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2