Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Hoe het begon?

In 2012 is Stijn Tindemans begonnen met het verkopen en aanleggen van graszoden. ”Als bijbaan bracht ik elke vrijdag en zaterdag graszoden met een aanhanger bij de klant thuis. De graszoden werden daarna één voor één met de hand van de aanhangkar afgeladen.” Door een hoogwaardig product af te leveren, eerlijke prijzen te hanteren en afspraken na te komen, werden er steeds meer aanvragen gedaan. Doordat er snel is geïnvesteerd in een vrachtwagen, konden er meer graszoden in één keer vervoerd worden. Hierdoor konden we efficiënter te werk gaan.

‘In 2015 wist ik het zeker, ik zeg mijn baan op en ga fulltime de graszoden in’.

Onze kracht

Vanaf 2017 kwam Danique in het bedrijf en al snel zagen we dat we elkaar perfect aanvulden. Stijn voor de schermen en Danique achter de schermen. Hierdoor was het voor ons mogelijk om op een gezonde manier verder te groeien. Danique: wij ondernemen met een persoonlijk, zakelijk karakter. Hoe we dat doen? Met duidelijke communicatie en een goed advies. 


‘ Zeggen wat je doet en doen wat je zegt ‘

We zijn een jong bedrijf met een eigen aanpak. Daardoor kunnen we heel flexibel inspelen op de behoefte van onze klanten. Het gemak zit hem vooral in de service die we verlenen. Gemakkelijk en snel online of telefonisch uw graszoden bestellen en laten leveren, 5 dagen per week.  We helpen onze klanten met zowel een nieuwe grasmat als met het advies van het oude gazon. Zo kunnen klanten jarenlang genieten van hun gazon.

Contact met ons?

Samen met ons hecht, hardwerkende team hebben we de afgelopen jaren al meer dan duizend klanten voorzien van een nieuw gazon. Zij vervullen elk hun eigen rol op kantoor, op locatie, in de tuin en onderweg. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent altijd vrij om contact met ons op te nemen, 6 dagen per week. Bel ons via het telefoonnummer of mail naar het e-mailadres info@tindemansgraszoden.nl

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender