Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Sittard?

Bent u toe aan nieuwe graszoden in Sittard, maar weet u niet waar u moet zoeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tindemans Graszoden Limburg helpt u graag met het adviseren, aanleggen en leveren van graszoden in Sittard. Tegenwoordig zijn er tientallen soorten grassoorten, maar bij ons kiest u voor A-kwaliteit graszoden voor elke tuin.

Nieuwe graszoden laten leggen in Sittard

Tindemans Graszoden levert en legt graszoden door heel Limburg. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe grasmat in regio Sittard, dan helpen wij u graag verder. Door onze flexibele service en ons breed werkveld in Limburg, leggen wij regelmatig graszoden in Sittard. Onze grassoorten zijn geschikt voor zowel kleinere als ook villatuinen. Wilt u een offerte voor het leggen van graszoden? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kosten graszoden Sittard?

Voordat u nieuwe graszoden laat leveren, bent u vast en zeker benieuwd naar de kosten hiervan. Voor de bezorgservice werken wij met vaste prijzen en bezorgkosten. De totale kosten voor graszoden laten thuisbezorgen kunt u gemakkelijk berekenen via onze rekenmodule. Wilt u graag een nieuw grasveld in Sittard, Geleen, Stein of Echt aan laten leggen? Vraag dan een offerte aan.

Online offerte aanvragen

Bij Tindemans Graszoden gaan we graag effectief te werk. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk online een gratis offerte aanvragen voor het leveren of aanleggen van graszoden in Sittard. Ook wanneer u meer informatie wilt omtrent onze graszoden of service staan wij u graag te woord. Heeft u dus een nieuw gazon nodig in Sittard, neem dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 85 064 5441 of via het e-mailadres.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2