Graszoden Cadier en Keer

Opzoek naar graszoden in de omgeving van Cadier en Keer? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres! Sinds een lange tijd leveren wij graszoden op vele locaties in onder andere Limburg en dus ook in Cadier en Keer. Doordat wij dagelijks graszoden leveren kun je de graszoden altijd vers van het land thuis verwachten. Voor prijzen van onze graszoden kun je direct vrijblijvend een prijsberekening maken via onze rekenformule.

Onze graszoden

De soort van de graszoden is met zorg samengesteld, zodat jij zolang mogelijk kan genieten van een groen gazon. Premium speelgras heeft de naam vooral te danken aan de stevigheid van het gras. Het is namelijk de ideale grasmat voor huisdieren of andere actieve doeleinden van jong tot oud. Engels raaigras en veldbeemd zijn een grover grassoort, waardoor het zich sneller herstelt na een stootje, ook na intensief gebruik. Tegelijkertijd is het speelgras juist ook erg geschikt als siergras. Door de 50% roodzwenk, een fijner grassoort, oogt het gras sierlijker. Hiermee past het gras in elke tuin. Deze drie graszaden vormen samen een volgroeide en stevige grasmat, wat beter tegen betreding kan dan andere grassoorten. 

Graszoden leggen in Cadier en Keer

Ben je van plan de graszoden zelf te leggen? De graszoden kunnen wij vanaf 30 m2 bezorgen bij jou thuis voor de deur. Ook hebben we een afhaal locatie op korte rijafstand van Cadier en Keer, namelijk in Sint Geertruid. Je kan het ook laten leggen door onze gespecialiseerde medewerkers door te kiezen voor de legservice. Zij vervangen dagelijks nieuwe grasmatten en zijn hier vakkundig in. Zou je meer informatie willen ontvangen, dat kan! Neem gerust contact op met ons.

 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops