Graszoden Stein

Graszoden koop je bij het graszodenbedrijf uit Midden-Limburg: Tindemans Graszoden. Al vele jaren leveren en leggen wij graszoden door heel Limburg, dus ook in Stein. Wij zijn veelal werkzaam met het leveren van graszoden in Stein en omstreken én de aanleg hiervan. De mensen van Tindemans Graszoden helpen je dan ook snel en zorgvuldig met al jouw vragen omtrent graszoden. 

Meer dan alleen graszoden

Graszoden zijn helemaal geliefd in deze tijd. Én dat is ook niet voor niets. Graszoden zijn namelijk een snelle manier om een kaal of een dergelijks oppervlakte te voorzien van een groen stuk. In tegenstelling tot het lange inzaai proces, heb je met graszoden binnen één dag een nieuw grasveld. Wil je nu ook graszoden, dan kun je deze online bestellen via onze website. Wij leveren de graszoden, met onze vrachtwagen, bij jou aan huis. Na de levering van graszoden kun je zelf aan de slag gaan met graszoden leggen! 

Graszoden Stein laten leggen?

Laat je jouw nieuwe graszoden liever leggen door een échte kenner? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van graszoden bij particulieren en bedrijven. Zo zijn wij regelmatig actief met graszoden leggen in Stein en omstreken. We hebben al meerdere projecten mogen verwezenlijken in Stein, Elsloo, Beek, Geleen, Sittard en Urmond. Kies je voor onze legservice, dan kies je voor een legservice van A tot Z.  We verwijderen het oud gazon, bewerken de grond en leggen de graszoden. Na onze werkzaamheden krijg je een gratis onderhoudskalender voor de verzorging van het nieuwe graszoden in Stein. 

Meer informatie graszoden

Heb je vragen omtrent graszoden in Stein? Of ben je benieuwd naar de kosten? Voor deze vragen kun je contact met ons opnemen. Wij zijn zes dagen per week telefonisch bereikbaar. Je kunt ons ook benaderen via ons mailadres.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers